Royal Canin Mother en Baby Kitten 2kg

New product

€ 27,95

- +

 
Meer informatie

De oplossing op maat voor het spenen van een kitten. De voeding bevordert de ontwikkeling van de kitten. Mother en Babycat bevordert een uitstekende en veilige spijsvertering en draagt bij tot versterking van de weerstand van kittens.
Het jonge kitten schakelt aan het begin van deze periode geleidelijk over van melk naar vaste voeding. Dit wordt het spenen genoemd. Mother en Babycat is gemakkelijk te weken en vergemakkelijkt daarom de overgang naar vaste voeding. Het spijsverteringsstelsel is op dit moment nog niet volledig ontwikkeld en is daarom nog erg gevoelig. In deze periode hebben kittens daarom een verhoogd risico op spijsverteringsproblemen. De weerstand die het kitten mee heeft gekregen van de moederpoes neemt geleidelijk af terwijl het eigen immuunsysteem nog niet volledig ontwikkeld is.
Het melkgebit ontwikkelt zich vanaf de leeftijd van 2-3 weken, hierna zal het kauwen op brokjes ook steeds makkelijker gaan.
Dankzij het hoge energiegehalte van deze voeding kan Mother en Babycat ook na de bevalling gegeven worden aan de moederpoes. Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, rijst, maïsmeel, isolaat van plantaardige eiwitten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, gist, bietenpulp, visolie, sojaolie, mineralen, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne). TOEVOEGINGSMIDDELEN (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 26000 IE, Vitamine D3: 1000 IE, E1 (IJzer): 52 mg, E2 (Jodium): 5,2 mg, E4 (Koper): 8 mg, E5 (Mangaan): 67 mg, E6 (Zink): 201 mg, E8 (Selenium): 0,09 mg - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
*L.I.P. : eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.

22 Other products in the same category