WOOPER - TOOPER HOUTKORREL 25 LTR

In prijs verlaagd!
New product

€ 8,95

€ 9,95

-€ 1,00

- +

 
Meer informatie

TOOPER WOOD KORREL wordt geproduceerd van de hoogste kwaliteit gerecycled hout, speciaal voor sanitaire behoeften van dieren.

TOOPER WOOD KORREL is een stuifvrije milieuvriendelijke sanitaire vulling van premium kwaliteit voor huisdieren en heeft, dankzij een speciaal droogproces, een zeer goede absorberende werking.

TOOPER WOOD KORREL heeft een frisse natuurlijke houtgeur die neutraliserend werkt op onaangename luchtjes en bevat geen schadelijke stoffen.

TOOPER WOOD KORREL is middels een duurzaam proces bacterievrij gemaakt en gezuiverd, het beschadigd of bekrast uw vloer niet en laat geen sporen achter.

TOOPER WOOD KORREL is gemakkelijk en zuinig in gebruik, het is een geperste hout korrel, en wordt daarom gemeten in liters. TOOPER PRESSED WOOD KORREL IS GESCHIKT VOOR:
KATTEN – KNAAGDIEREN – VOGELS – REPTIELEN Gebruik stuif- en bacterievrije TOOPER WOOD KORREL voor het gemakkelijk schoon houden en een goede verzorging van uw huisdier, voor het beste resultaat: vul de bak ongeveer 6cm diep en egaliseer.

TOOPER WOOD KORREL neemt snel vocht op en absorbeert onaangename geuren, en is daarom zeer geschikt voor moederpoes met haar jongen.

Verwijder voor een goede hygiëne de gebruikte TOOPER WOOD KORREL regelmatig met de WOOPER-SCOOPER-SCHEP en vul het bij tot aan het oorspronkelijke niveau, hierdoor blijft de bak fris,reukvrij en gaat langer mee.

Nooit in gebruikte TOOPER WOOD KORREL porren of roeren, dit om onaangename lucht te voorkomen.

Maak regelmatig de gehele bak schoon of gebruik de EASY CAT DUMP TOILET geen schoonmaak werk meer, gemakkelijk en hygiënisch.

U WEET NU HOE TOOPER PRESSED WOOD KORREL WERKT:
BETER, VEEL LANGER, EN GELDBESPAREND
KAN WORDEN WEGGEGOOID IN DE GFT AFVALBAK

30 Other products in the same category